Ordre og forsendelse

 

Forsendelse

Vanligvis sender vi ut ordren din innen 3 arbeidsdager, så kunder i Norge kan vente levering innen 5 arbeidsdager - om du bor utenfor Norge kan dette ta litt lengre tid. Leveringstiden kan også ta noe lengre hvis vi venter på varer fra våre leverandører, så om du vil vite hvor snart vi kan sende varene til deg, vennligst ring oss på (+47) 70 11 66 85.

Vi sender produktene fraktfritt til deg med Posten innen Norge. Bor du utenfor Norge er det mulig du må betale import toll og mva for å få varene inn i ditt land.

Bjørge Ocean Garanti

Vi håper du blir fornøyd med produktene du bestiller fra oss, men skulle der være ting som gjør at du vil sende en vare i retur, er det ingen problem så lenge varen er uåpnet. Om varen skulle være skadet når den kommer frem til deg, eller du har fått feil vare tilsendt, tar vi fraktkostnaden ved retur og ny forsendelse. Om du returnerer varen fordi du angrer kjøpet, betaler du frakten. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på telefon (+47) 70 11 66 85 om du skulle ha spørsmål.

Betalingsmåter

Du kan betale for ordren din med Visa eller MasterCard på denne websiden.

VAT / mva.

Alle priser er inkludert mva.Prisene vil være de samme til kunder utenfor Norge, selv om eksporterte varer ikke er momspliktige. Dette gjør vi for å hjelpe oss å dekke noen av de ekstra kostnadene vi har ved å tilby en fraktfri tjeneste til våre internasjonale kunder.

Valutakurs

Om du vil regne om beløpet fra norske kroner til din egen valuta, kan du få hjelp via denne linken:

http://www.xe.com/ucc/